Chocoladeschijfjes Hamlet puur 125 g
Product code: 725.00.6002
725.00.6002Geniet van de volle en romige smaak van deze Belgische chocoladeschijfjes met een knapperige toets. Het concept en de kwaliteit zijn uniek in de chocoladecategorie! Perfect om uw gasten te verrassen met 'iets nieuws' en ze een mom…
Chocoladeschijfjes Hamlet puur 125 g
Product beschrijving
Geniet van de volle en romige smaak van deze Belgische chocoladeschijfjes met een knapperige toets. Het concept en de kwaliteit zijn uniek in de chocoladecategorie! Perfect om uw gasten te verrassen met 'iets nieuws' en ze een moment van puur genot te bezorgen, of gewoon ... voor uzelf! De chocoladeschijfjes zijn verpakt in een handige presentatiebox die u eenvoudig kunt uitschuiven. Ideaal om te delen. De verpakking is ook geschikt om eenvoudig opnieuw te sluiten. Verkrijgbaar in verschillende smaken en gewichten..
Dit product wordt gemaakt van eerlijke chocolade.
Dit product wordt in België gemaakt.
36 stuks per verpakking
Chocoladeschijfjes Hamlet puur 125 g
Technische & logistieke info
Artikelnummer
725.00.6002
Merk
HAMLET
Aantal CE per VE
12
Consumenteneenheid - Nettogewicht (gr)
125
Minimale houdbaarheid (Dagen)
300
EAN verkoopseenheid
5400265040172
EAN omkarton
5400265168371
Chocoladeschijfjes Hamlet puur 125 g
Ingrediënten
Krokante chocolade
NL - - Ingrediënten: chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, magere cacaopoeder, emulgator: sojalecithine, aroma: vanille), gepofte rijst 11% [rijstmeel, suiker, moutextract (gerst), zout, stabilisator: E170i, koolzaadolie, emulgator: sojalecithine]. Chocolade: ten minste 57% cacaobestanddelen. Kan sporen van melk en noten bevatten.Krokante melkchocolade met karamelsmaak
NL - - Ingrediënten: melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma: vanille), gepofte rijst 11% [rijstmeel, suiker, moutextract (gerst), zout, stabilisator: E170i, koolzaadolie, emulgator: sojalecithine], aroma: karamel. Melkchocolade: ten minste 35% cacaobestanddelen. Kan sporen van noten bevatten.